In-companytraining

Waar staat uw bedrijf in 2030?

Niemand kan – zelfs met een glazen bol – de toekomst voorspellen.  Dat mag voor geen enkel bedrijf een beletsel zijn om aan trendanalyse en aan scenarioplanning te doen. Immers met deze technieken kunt u tijdig uitgelezen bedrijfskansen detecteren en valkuilen vermijden. Dit geldt ook  – en misschien nog bij uitstek – in de domeinen milieu & omgeving, energie en duurzaam ondernemen. Vooruitzien loont, dat is zeker.

Marc De Pauw, ecotrendwatcher, is als milieupionier en ervaringsdeskundige zeer goed geplaatst om vooruit te kijken op volgende items:

– Wat zijn de grote uitdagingen inzake milieu/omgeving en energie voor uw bedrijf?
– Wat zit er in de pijplijn inzake beleidsplannen en nieuwe regelgeving?
– Wat zijn de laatste ontwikkelingen inzake duurzame mobiliteit en ‘duwobo’?
– Hoe evolueert de ‘groene’ economie in Vlaanderen? En wat betekent dit voor uw bedrijf?
– Hoe ‘verduurzamen’ we zo spoedig mogelijk ons landbouw-/voedselsysteem?
– Hoe milieubewust gedraagt de consument zich anno 2018 nu écht bij zijn aankopen?
– Welke invloed heeft dit alles op uw onderneming?

Deze in-companytraining wordt op maat van uw bedrijf gemaakt. In de eerste plaats willen we bedrijfsleiders en hun managementteams inspireren en motiveren met het oog op een – ongetwijfeld – erg uitdagende en innovatieve periode. U krijgt ook tips, tricks & tools die direct bruikbaar zijn. Zo kunt u onmiddellijk werk maken van de toekomst en is uw bedrijf beter voorbereid om met de nodige veerkracht te anticiperen op wat ongetwijfeld komen gaat.

Meer informatie? Klik hier.